PS4, comfort, procesator si placa video AMD jaguar (4 procesoare de 8 nuclee), placa video ultimul racnet (detalii in youtube) nu te stresezi ca scoti un joc rau si te chinui toata ziua sa il cauti la PC, incarca destul de repede, la pc ii schimbi piese si la consola nu. https://www.youtube.com/watch?v=R8L_qj4YW2Q eu am decis sa cumpar cu killzone shadow fall, opera de arta vezi gameplayul la profilul meu.
E mai misto sa te joci pe PC.Ai mouse si tastatura.Mai comfortabil.Mi ales FPS-urile.Si poti sa iei jocurile de pe site-uri de piraterie.Si poti sa schimbi piese daca se strica ceva.Si daca vrei poti sa ii pui si lui gamepad.
Stii de ce multi zic pc? Pentru ca nu au bani de ps4 cumpara piese de mana 2º pentru calc apoi li se strica si tot asa, e adevarat ca in tara daca vrei consola lasi femeia la o parte si singur isi chibzuiesti banii pentru asa ceva sau o modezi, pc nu mai e ce a fost odata e o legenda prafuita.
Cam ai dreptate.
Logic noile console face in 4 pc-ul.
PS4 depaseste in putere calcu si xbox one chiar daca se face mult mai bun in piese pc pedegeaba pentru ca grafica la ps4 va fi prea perfecta nu se sacadeaza niciodata iar la pc da din cauza la cooler ca nu raceste bine procesorul sau alta cauza...
Frate, chiar crezi ca aia iti da la pretul de 1800 http://www.altex.ro/jocuri-console/playstation-4/console ceva mai bun ca si ung pc pentru gaming?
Un pc de gaming costa 3000lei+
dar o sa fie mult mai bun, uitate la jocurile care se joaca acuma pe ps3(era pe moarte de ceva ani) si comparale cu cele pe pc, daca te uiti la grafica, la placerea de ati construi un pc, la faptul ca un pc nu este numai pentru jocuri si pentru tot ce vr, un pc de 18 milioane o sa fie mai bun ca ps 4, culmea... Nu te lua dupa astea, ca waw 8 nuclee, alea 8 nuclee sunt ca si cele folosite la telefoane, numai ca prin numarul lor si daca le imparte cineva bine sunt eficiente, numai ramul e bun la consola aia, placa video, zic astea ca e cestio ce, dar un amd radeon hd 7850 o face, nu cu mult dar o face+ ai posibilitatea de upgrade sau o nVIDIA gta 650 ti, iarasi mai buna ca placa video de la ps4 cu putin dar tinand cont ca poti upgrada... e mai eficient pe termen lung un pc, dar tot timpul vei baga bani in el, dar va fi un hobi
Pret, performanta, durabilitate - PS4
Grafica, multe jocuri exclusive, putere de upgrade, abilitati in plus(inclusiv in jocuri) - PC
E adevarat ca jocurile de PS4 costa mult iar la PC poti sa le iei de altundeva, insa acum jocurile se pot considera si arta, parerea mea, iar banii si-i merita. Acum ca Ponta tine euro la 4, 4 lei asta e alta treaba. Plus PS4 nu o sa ai nevoie sa il upgradezi 5 ani cel putin, in schimb PC din 2 in 2 ani. Asta daca nu te gandesti sa dai 50 de milioane pe el. Plus nu te poti juca cu prietenii, e mai greu, iar eu cum am un fratior de 8 luni, cand va mai creste se va bucura impreuna cu mine de consola. Deci aleg PS4. Nu Xbox One. Mai bine PC decat Xbox One. Stiu ca PC e mai bun, dar eu vreau doar pentru jocuri ceva intr-un pret rezonabil, de aceea eu aleg, repet, Playstation 4. Va multumesc pentru raspunsuri si succes in continuare!
Eu unul aleg PC-ul dar o sa iti arat si de ce.
In primul rand toata lumea se ia de platforma PC pentru simplul fapt ca ai lag.Da, ai lag.Dar spre deosebire de celelalte console, PC nu a fost creat doar pentru gaming.Toti care se plang ca au lag pe PC au PC-uri cu 3-4 GB RAM, o placa video de 2 GB si un prcesor Dual de max 3.0 GHz.De aceea s-au creat PC-urile pentru gaming! Un PC pentru gaming are aceleasi piese ca si un PS4(sau chiar mai bune).Da costa mai mult ca un PS4 dar iata avantajele PC-ului:
1.Jocurile le poti obtine gratuit daca le descarci piratate de pe net.Multi zic ca e risipa de timp, dar decat sa dai 100-200 lei peuntru un singur joc mai bine il descarci gratis. Daca nu poti pirata jocuri(te afli intr-o tara unde nu poti descarca jocuri piratate)sau un joc nu poate fi piratat intotdeauna va exista o solutie:Steam.Da, Steam-ul.Steam-ul eu una din cele mai mari cmunitati de jocuri si unul dina marile magazine online de jocuri pentru PC,(dar si pentru MAC sau Linux)de unde poti cumpara jocuri sau poti descarca jocuri gratuite(free to play).Mda, PS4 nu are jocuri gratuite.
2.Te poti juca orice joc din orice an(atata timp cat iti suporta Windows-ul)De exemplu Far Cry 3. A aparut in 2012 iar PS4 a aparut in 2014.Insa in ciuda diferentei de 2 ani nu il poti juca pe PS4.
3.Tastatura si mouse-ul mi se par mai confortabile, in special pentru jocurile FPS, iar cu microfonul si tastatura poti comunica mai usor cu ceilalti playeri.
4.Si in cele din urma sunt mai multe jocuri pe PC decat pe PS4. Daca intri pe Steam ai sa vezi mai multe jocuri noi decat ca la PS4.
Acum tu alegi ceea ce iti place.Nu te oblig sa iti iei PC de gaming daca nu vrei.
DavidAndrei33 întreabă: