Trebuie sa-ti reinstalezi windowusul ca sa scapi de virusi nu iti foloseste antivirusul daca ai foarte multi virusi!
Am cd original dar e acasa e acum sunt pe laptop si am o treaba urgenta de aia m nev de el da-mi link pe mess si iti dau funda ichigo_help_you e idul.
Panda Cloud Antivirus uite de aici il downloadezi http://www.cloudantivirus.com/en/ funda?
Am fol asta pe laptop am avut aceeasi problema am instalat anti
Ichigo_hlp_you da-mi add sa vb te roog am nev de ajutor
Si cu un antivirus bun ( eu folosesc Eset Smart Security dar uneori mai scanez cu Mallwarebite Anti Malware) poti sa scapi de toti virusi din PC. Dar daca ai multi virusi pe C (partitia cu Windowsu) antivirusul ii va detecta si ii va sterge. Problema vine ca daca acei virusi au virusat fisiere importante pentru Windows s-ar putea sa meara windowsul foarte greau si sa dea erori multe. Deci trebuie sa reintalezi windowsul.
PS: copiaza ce e important de pe C pe D sau ce vrei tu si scaneaza si celelalte partitii sa te asiguri ca nu ai alte fisiere virusate. Dupa ce te-ai asigarat ce pe D nu mai ai virusi si dupa ce ai copiat de pe C ce era important formateaza C si instaleaza Windowsul. Cam atat a fost! Pa Pa!
Dami site de unde sa down windows 7 32 bit full freee si iei funda
Trebuie sa-ti reinstalezi windowusul ca sa scapi de virusi nu iti foloseste antivirusul daca ai foarte multi virusi!