Fa cum fac eu~Creeaza simsii, editeaza relatiile si ajungi pana la momentu` cand trebuie sa le cumperi o casa.Dai click pe ''...'' si apoi 'Edit town'. Gasesti una dintre cele mai scumpe/mari/frumoase/ce casa vrei tu, si muti simsii care sant in ea in alta casa/alte case.IMPORTANT e sa iti ramana un sims care nu e creeat de tine in casa respectiva. Apoi,revii la partea cu cumparat casa si muti simsii tai in casa aia. Apoi, intri pe build mode si buy mode si o aranjezi cum vrei, daca iti permiti Partea tare la casele scumpe si mari e ca iti mai intra 100.000-200.000 § in cont Eu stau cam o zi,de dimineata pana seara, ca sa fac casa cum vreau... Sfatul meu e sa mai salvezi din cand in cand, ca sa nu risti sa ti se intrerupa jocul si sa o iei de la capat
Poi as avea eu o idee incearca si tu : creeaza simsii, editeaza relatiile si ajungi pana la momentu` cand trebuie sa le cumperi o casa.Dai click pe ''...'' si apoi 'Edit town'. Gasesti una dintre cele mai scumpe/mari/frumoase/ce casa vrei tu, si muti simsii care sant in ea in alta casa/alte case.IMPORTANT e sa iti ramana un sims care nu e creeat de tine in casa respectiva. Apoi,revii la partea cu cumparat casa si muti simsii tai in casa aia. Apoi, intri pe build mode si buy mode si o aranjezi cum vrei, daca iti permiti tongue Partea tare la casele scumpe si mari e ca iti mai intra 100.000-200.000 § in cont big grin Eu stau cam o zi,de dimineata pana seara, ca sa fac casa cum vreau... Sfatul meu e sa mai salvezi din cand in cand, ca sa nu risti sa ti se intrerupa jocul si sa o iei de la capat multa bafta in continuare \
Fratee. Ai copiat'o pe 스타 ) ce stupid
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: