Poate nu iti suporta pc-ul jocul, poate ne spui si ce componente ai in PC (rami, placa video, procesor)
Incearca alt joc tot asa mai slabut si daca ai acelasi rezultat spune-mi si gasim solutie.
Te sfatuiesc sa-l ''defragmentezi''. Nu se strica nimic, nu sterge nimic, nu te afecteaza cu nimic, doar ca-ti va merge mai bine. Cum defragmentezi:
1. Intrii in My Computer
2. Click dreapta pe discul (C: )
3. Dai la Tools
4. "Defragment Now."
5. Apoi iti va arata acolo "discurile", in cazul meu (C: ) si (D: ).
Prima data selectezi C-ul si dai "Defragment" (o sa dureze cateva minute, depinde de cat spatiu ai in el). Iar dupa ce se termina dai si la (D: ) ca sa fii sigur.
Si daca nici asa nu se rezolva treaba iti descarci programul TuneUp, scanezi cu el si cureti tot (este foarte simplu de folosit).
Astept raspunsul tau daca a rezolvat.
Salut mi-am instalat NFS undergrond 1 (il am pe CD original) si tot la fel am incercat tot ce mai zis la partitia C a durat mai putin dar la D mai mult. mi-am luat si TuneUp dar nu am decat vcersiunea free. adica nu pot face tot ce as putea face cu versiunea completa TE ROOG AJUTA-MA poate trebuie schimbat cv in el. il am de 7 ani Si acum nu prea am bani de 1 PC nou.
! trebuia sa scriu mai sus ca mi-am schimbat HDD aveam 1 de 320 dar nu mai merge