| mihayy124 a întrebat:

Am un calculator desktop LG, pe care am placa video NVIDIA GeForce 9400 GT. Am Euro Truck Simulator 1.3. Totul mi se vede alb sh negru cand intru pe el doar camioanele se vad colorate in exterior. In rest toate jocurile imi merg sh se vad normal. De ce nu-mi merge?

P.S: Am doar 2 jocuri ETS 1.3 si Driving Simulator 2011(deoarece imi petrec mai mult timp pe laptop)

16 răspunsuri:
| Laurentzziu a răspuns:

Intra pe site-ul official nVidia si ia-ti ultimul update la placa video, revino daca problema persista.

| mihayy124 explică (pentru Laurentzziu):

De unde descarc. IMI poti da link-ul?

| Laurentzziu a răspuns (pentru mihayy124):

Http://www.geforce.com/drivers In stanga ai AUTO-DETECT YOUR GPU, si dupa ce il va detecta iti va permite sa downloadezi cel mai nou update la placa ta video.

O problema. Pe desktop n-am internet. Eu folosesc wirlless.

Sh inca ceva. Am sters ceva de prin Control Panel in legatura cu placa video. WSSh acum sevede foarte mare sh no mai recunoaste kalculatorul.

| Laurentzziu a răspuns (pentru mihayy124):

Ai facut'o de cacao. Incearca sa intri acolo sa iei ultimu driver pentru placa ta daca vrei sa rezolvi totul happy

Da dar pe celalalt calculator n-am internet. Fiindca am wirlless. Sh cum e desktop nu am Wirless Conection

Da-mi messul tau sa vb acolo.

Gata. A recunoscut-o dupa ce i-am dat un restart iar acum merge.

| spaghetty a răspuns:

Nu ai spus ce procesor ai.

| mihayy124 explică (pentru spaghetty):

Am uitat skzzhappy

| spaghetty a răspuns (pentru mihayy124):

Porcariile astea de simulatoare iti cer cerinte mari. Uita-te pe net sa vezi poate nu le indeplinesti

| mihayy124 explică (pentru spaghetty):

Inka ceva. Mi-am pierdut cd-ul pentru placa video. Sh mi-am descarcat de pe net pentru a o instala. E posibil sa fi descarcat ceva gresit? Sau sa no fi instalat bine?

| mihayy124 explică (pentru mihayy124):

Ops. Staai procesorul erau pentru laptop. SCZ. Pe desktop am Pentim(R) Dual0Core. Cpu. E5700 @ 3.00 GHZ.

| mihayy124 explică:

Intel(R) Pentium(R) CPU
P6000 @ 1.87 GHz (2CPUs), ~1. 9GHz

| FizicianiulSerhio a răspuns:

Mai incearca sa il reinstalezi ca si mie facea la fel l-am reinstalat si mi-a mers bafta