| TearsOfBlood a întrebat:

Am un core2duo e6550 2.33ghz cu radeon hd5450 sapphire 1gb si 2gb ram. Mi am reinstalat pe el windows-ul si mi se misca super prost. Inainte mi se misca bine dar m-am mutat si am schimbat internetul(inainte aveam prin cablu si acum am wireless de la romtelecom si e o porcarie). Calculatorul neavand placa wireless, i-am cumparat un adaptor usb pentru retele de wi fi.
Intrebarea mea e ce as putea face ca sa il fac sa mearga mai bine pentru ca vreau sa inregistrez gaming la unturned si metin pe el.
Va rog fara raspunsuri de genul :"ai putea sa iti iei alt calculator ", pentru ca nu sunt dispus sa fac aceasta achizitie momentan.
Va multumesc!

1 răspuns:
| adryang78 a răspuns:

Nu prea vad legatura cu schimbarea conexiunii de Internet. Sa nu confundam: una este sa ti se miste greu Internetul si alta intregul sistem de operare.
Daca ai vreun joc stand-alone (nu online) instalat, ruleaza-l si vezi cum merge. Daca merge bine, problema este conexiunea atunci cand navighezi.
Daca merge greu, probabil ai probleme cu Windows-ul.
Ce versiune de Windows ai? Ultima instalare a fost facuta cu acelasi DVD ca precedenta?