Salut! Gemurile le poti face: Facand level; completand misiunile lui Deus; Prin batalii; Prin cartea dragonului; Daca te loghezi zilnic 5 zile la rand; evente speciale.
P.S zi-mi numele tau de dragon city, ca joc si eu . Si apropo daca te gandesti la hack, nu exista.
Se face din alpine dragon + medieval dragon funda?
Socerul se face din ice +blizard mie asami-a iesit sanse de 99 la suta
Terog îmi poți da și mie hack ul?
radudaniel53@yahoo.com
Adresa mea terog dacă se poate
Salut... imi puteti trimite si mie hack-ul la adresa asta va rog mult: faf. 2000@yahoo.com
Sal daca imi spui cum fac dragon soccer iti dau funda
Pai daca faci : Dragon de foc + Cub de gheata = Dragon Soccer sau Dragon cool fire.
Alpine + vulcano
Din alpines si unul de foc si pamant de vreo 20 ori
Exista hack vil dau eu daca dati funda scrieti asa http://dragoncitycheatool.blogspot.com/
Am eu hack de dragon city gems gold 20M si dragoni Lv max 999999 da eu vă dau lv 1000 add stefanut_23
Da-mi-l pe email te rog andreimarius811@yahoo.com
Salu,de unde pot face rost de hak pentru dragon city... dar sa fie de gems, mere si de bani!
Salu,de unde pot face rost de hak pentru dragon city... dar sa fie de gems, mere si de bani!
Am eu lasă ID aici şi cine mai vrea lăsaţi ID'urile aici
Adita_2009_ionascu@yahoo.com
Alexe_boss9@yahoo.com
Robrrt_postolica@yahoo.com
Raul_jeff2009
Lazar_aditza@yahoo.com
Roby_best_boy@yahoo.com daca poti sa imi dai si mie hack fara sa trebuiasca sa platesc
Andreasandrey66@yahoo.com
Vasyao9@yaoo.com dati-mi si mie hackul daca vreti
Salut ma poti te rog ajuta cu un hack pentru dragon city?
Îmi dai linkul aici te rog frumos
Imi puteti trimite ai mie hecu, daca vreti, adresa este: catalincosmin55@yahoo.com
Bagatim si mie gemsuri food gold va rog cu hackul acela asta e aidiul unui baiat sweet_ramy75@yahoo.com
Te rog add ionut.vasile98
Mil dai si mie
Te Rog La ionelrus02
Da-mi si mie hackul am nevoie urgent de el
Mi.l da si mie prin messenger
Te rog frumos
Si eu cum fac sa am hack
Cum l-ai facut hack te rog spune-mi si mie si iti dau adresa mea de Facebook promit
Volkazar întreabă: