| Ace77 a întrebat:

Sal joc League of Legends sezonul 3 si as vrea sa imi spuneti ce trebuie sa iau in joc (gen puterea treimi papucii persekerului dasatorul fantoma...)si in ordine care prima! As vrea pentru urmatorii campioni:Garen,Master yi, Nocturn, Trash si Sion! Cine reuseste sa imi dea pentru citm ia multi funda!

1 răspuns:
| ogreaxel a răspuns:

Eu am jucat mai mult cu master yi si nocturne, deci o sa iti dau la acestia 2 buildul meu:
1.Doran's blade sau papuci+licori.
2. Faci papucii (de preferat berserker)
3.Incepi sa faci atacul, de preferat ar fi sa iti iei bloodthirster pentru a avea life steal.
4. Ai nevoie si de viteza atacului, asa ca iti poti lua un phantom dancer pentru a avea si critica.
5. Iti poti lua un Infinity edge. Are si atacul destul de mare, dar are si crit.
6. Ai nevoie de viata pentru a nu cadea imediat. Eu folosesc frozen mallet pentru ca are si incetinire.
7. Acum poti vinde doran's blade, daca ai cumparat si iti mai poti lua ceva. Te sfatuiesc sa cumperi inca un infinity edge sau un bloodthirster.

Daca esti fidat, dupa ce iti iei doran's blade sau papucii, iti poti lua Sword of the Occult.