| Stefan_Bagdan_1985 a întrebat:

Sal'tare! am mai pus intrebarea asta acum vreo cateva luni,dar nu am rezolvat absolut nimic,si acum am sa revin. sper ca o sa fie de ajutor si pentru altii care cauta de mult ce o sa va spun eu acum,si credeti-ma,chiar sunt multi! Si anume, caut pentru jocul "Call of duty-Modern Warfare 3 " DLC-uri sau "Map pack-uri",cum vreti voi sa le ziceti,deci sunt niste continuturi noi aparute,harti,arme,etc,care se ataseaza in folderul unde este jocul instalat! Cred ca stiti despre ce e vorba,mai ales cunoscatorii! Am revenit cu aceasta intrebare,in speranta ca rezolv ceva, am mai postat-o acum 2 sau 3 luni,si m-am gandit ca trecand timpul,au aparut pe diverse site-uri, adica vreau sa zic ca au inceput sa le posteze..am cautat eu pe net,pe google,dar nu am gasit nimic care sa mearga, si am zis ca daca apelez la "TPU.ro",poate ma ajuta cineva care stie de unde pot lua dlc pentru acest joc bestial! Sanatate si bafta-n toate!

2 răspunsuri:
| PkAdi a răspuns:

Ba bogdan! intra ma pe mess sa iti dau ala! Sa nu mai ai lag la jocu ala! id: Pk.Ady86

| Stefan_Bagdan_1985 explică (pentru PkAdi):

Pai ti-am bagat ma frate id-ul in lista mea de mess...sunt recrutu_01