Da, e prost optimizat. Insa la configuratia pe care o ai, trebuia sa mearga macar binisor.
Eu am un procesor quad-core Amd Phenom X4 3.0Ghz si Gigabyte HD6870 si la 1920x1080 la full detalii mai are momente in care pentru 1 secunda scad FPS-urile...
Pune cerintele minime la joc (pentru proba), sau poate ca s-a facut o eroare cand l-ai instalat sau poate ca nu este bun jocul(ma refer la cum o fost ars pe dvd). Instaleazal iar sau incearca altul.
Placa video nu este una destinata gamming-ului asta e cauza incearca totusi diferite drivere se stie ca la amd e faza si de drivere exemplu un ati hd 5570 in gta 4 cu driveul de pe cd adica 11.6 scoatea intre 35-40 cadre iau cu un driver mai nou sub 20
Energyboy - somn usor Visezi.
N-are nicio treaba "arsul pe dvd" sau vreo "eroare cand l-ai instalat".
La ce rezolutie te joci?
Frate am incercat si la cea mai mica rezolutie si tot prost merge, eu am auzit ca e prost optimizat jocul pentrru ca l-au portat de pe consola!
Da, e prost optimizat. Insa la configuratia pe care o ai, trebuia sa mearga macar binisor.
Eu am un procesor quad-core Amd Phenom X4 3.0Ghz si Gigabyte HD6870 si la 1920x1080 la full detalii mai are momente in care pentru 1 secunda scad FPS-urile...
Regret sa te dezamagesc dar L.A Noire are cerinte mai mari decat Mafia II la toate categoriile Nu te supara pe mine dar PCul tau este vechi, Dual-Core, 3GB Ram si radeon 4300? Vei intampina din ce in ce mai multe probleme in jocuri daca nu iti schimbi PC-ul. Jocurile ce urmeza vor avea cerinte mult mai mari ca cele de pana acum!