| Stefan_Bagdan_1985 a întrebat:

Sal'tare natiuneee..am si eu o intrebare si in acelasi timp nedumerire,curiozitate sau cum vreti sa ii spuneti,si anume sa incep frumos,elegant si cu inceputul! Am luat si eu si am instalat in pc-ul meu,un joc care a aparut anul asta,marfa rau de tot,fratilor,se numeste "Sleeping dogs",e un fel de Gta,dar mai marfa, mare rau jocul, fel si fel de misiuni si obiective.Acum,l-am instalat,si cand sa il joc,am observat ca se misca un pic mai incet ca si cum ar trebui normal,am facut eu cateva setari pe acolo prin el,ce am mai vazut pe net,si nu prea am rezolvat mare lucru,si ce am eu, nu e lagging ci framerate-ul este prea mic, si anume 10-11 fps...si ma enerveaza la culme,si am observat eu o smecherie cu un driver de la NVIDIA,dar acum intrebarea:daca eu am AMD athlon si driver in pc deja instalat AMD Vision Engine Control Center sau Ati Catalyst, pot lua si acest driver de la Nvidia? adica este compatibil cu ce am eu, si anume am Ati Radeon HD 5450 si AMD athlon procesorul,un dual-core? Ca la ei pe site,adica pe site-ul oficial Nvidia,poti intra si lua driverul care este compatibil pentru pc-ul tau,dar nu am vazut decat ca au drivere compatibile numai pentru GeForce,Tesla. draci laci,dar pentru Amd sau Ati,nimic!? Lamuriti-ma si pe mine,cineva care stie cum e cu astea,mai pe limba mea,ca ma descurc eu cat de cat acolo,dar mai am de invatat,ca na:"Omu'cat traieste-nvata! Nu-i asa? Nu e nici o rusine sa intreb si mai ales,poate le-am incurcat pe acolo,Amd producatorul de procesoare, Ati de placi video, cutarelaughing)

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Fiecare placa video are driverul ei in functie si de sistemul de operare! si deci NU poti instala un driver de la Nvidia pentru o placa de la AMD cu de altfel nu poti instala un alt driver de la AMD pentru placa ta video.
REPET: fiecare placa video are driverul ei.
Bafta!

2 răspunsuri:
| Stefan_Bagdan_1985 explică (pentru neluL):

Ahaaa,ok,multumesc de raspuns, banuiam eu ceva, dar nu eram sigur, dar acum e bine ca mi-am rasplatit curiozotatea! Sanatate!

neluL
| neluL a răspuns (pentru Stefan_Bagdan_1985):

Cu placere! bye, bye wave