| Oyasumi a întrebat:

Sal'tare TPU, Miam instals windowsu singur si am dat alt disc(D), nu am dat C.Calc. merge bine dar o ramas in memoria calculatorului windowsul cel vechi si am incercat sa il sterg dar nu merge, am incercat cu Antivirusu (BitDefender Total security 2013) si tot nimic. Spuneti-mi un antivirus cu care poti sterge orice document sau ce ar fi el ( fara sa dea eroare)

4 răspunsuri:
| robert35 a răspuns:

N-ai cum ati spun intereseaza-te mai antai cand ai instalat windowsul trebuia sa formatezi partitia an care era windowsul cel vechi adica partitia c acolo se instaleza

| robert35 a răspuns (pentru robert35):

Ce te-as sfatui este sal insalezi din nou si nu uita formateaza si partitia d stii cum se face dai d cu delete iar L delete si create adica tasta c

| Oyasumi explică (pentru robert35):

Habar nu stiu ce spui, dar ma refer ca merge bine calculatorul cu windowsu bagat in D, Dar o ramas vechiul windows in C si ocupa spatiu ( 18 giga) si vreau sa il sterg cumva

| robert35 a răspuns (pentru Oyasumi):

Tot nu antelegi eu ti-am explicat sa instalezi windowsul din nou pentru ca n-ai cum sa stergi windowsul care ati ocupa spatiu daca til instalezi din nou dai formatare pe partitie C altfel n-ai cum sa stergi intereseaza-te si mai vorbim