KodrutZ are dreptate. Cand cumperi calculatoare gata construite "pentru gaming" o sa aiba procesor, RAM si Hard Disk-ul destul de bune (depinde de pretul calculatorului) dar placa video ( care e integrata in procesor) e extrem de proasta pentru gaming. Pentru a juca NFS MW 2012, Far Cry 3 si Crysis 3 (jocul cu grafica cea mai intensiva pentru PC) o sa iti trebuiasca o placa video dedicata decenta. Va trebui sa iti cumperi o placa video care sa o montezi tu in calculator. Nu poti lua orice placa video. Am cautat eu pe net pentru tine si iti recomand o placa video EVGA GeForce GTX 650. Nu e foarte scumpa http://www.emag.ro/......7CGNBBBM/. Trebuie sa tii in minte ca ai doar 4 GB de memorie RAM. In viitor daca ai bani te-asi recomanda sa iti cumperi 8 GB ca sa ai performante mari. Daca mai ai vreo intrebare trimite-mi un mesaj.
Da-ti 35 de palme. Spala-te pe fata. Scuipa-te in ochi. Bun, acuma vezi cum faci sa stringi bani sa iti iei O PLACA VIDEO.
P.S. Cine te-a prostit ca ala e sistem pentru jocuri?
Du setarile la Low/Medium.Placa video APU nu e recomandata in special pentru gaming.Trebuie sa achizitionezi o placa video pentru medium/high.
Alex324 întreabă: