| Alexu420 a întrebat:

Acum aproximativ 2 ani de zile avea un prieten un joc din genul tower defense pe un android care imi placea mult. Din pacate atat eu cat si el am uitat cum se numeste jocul si incerc sa dau iar de el. Are grafica 3d si totul se petrece pe o planeta mica unde sunt cateva turnuri si vin soldatei la un interval de timp si ii trimit dintr-un turn in altul. La fel face si pc-ul contra cui joc. Semana putin cu https://play.google.com/......ps/details dar totusi dupa cum am spus planeta era mica si o puteam roti cum voiam. DAU FUNDA!

7 răspunsuri:
| M4SOnIC a răspuns:

Vezi pe mobile9

| Alexu420 explică (pentru M4SOnIC):

Salut! Nu vreau sa te jignesc asa ca ma voi abtine. Nu imi trebuie un site de unde sa il descarc. Eu nu stiu cum se numeste jocul ca daca as sti l-as cumpara direct. Asa ca va rog sa va abtineti de la comentarii inutile!

| DarkShadowOne a răspuns:

Cauta pe GooglePlay. Poate il gasesti. Si e foarte probabil ca acel joc de TD sa fi fost Defender II sau Defender I.

| Alexu420 explică (pentru DarkShadowOne):

Sal. Acel joc, "Defender I si II" nu este cu grafica 3d ci 2d.

| DarkShadowOne a răspuns (pentru Alexu420):

Nu sunt prea multe jocuri de genul TD 3D cunoscute. Oricum e greu sa gasesti unul asa.

| Alexu420 explică (pentru DarkShadowOne):

Crede-ma ca l-am cautat si pe youtube si pe google play. Eu unul am iphone dar stiu ca era pe android daca il gaseam acolo poate il gaseam si in Apple app store.

| DarkShadowOne a răspuns (pentru Alexu420):

Pai cauta. Nu te opreste nimeni. Dar daca e de acum 2 ani, eu nu cred ca o sa-l gasesti asa usor fiindca scapa de toate jocurile vechi si le baga pa alea noi.