| DavidGD a întrebat:

Sal tpu...am achizitionat de curand jocul GTA IV....as vrea sa stiu daca il pot instala (dupa care juca) offline....iti trebuie neeaparar net pentru a-l instala sau pentru conturi sau altceva?

5 răspunsuri:
| CPAElites a răspuns:

De ce l-ai mai achizitionat? E GRATIS PESTE TOT big grin

| S8N a răspuns:

Pai eu din cate stiu trebuie sa activezi un cod care il ai undeva scris pe carcasa de CD al jocului. Trebuie sa iti faci cont pe Social Club (Si sa il instalezi) iar dupa, cand deschizi GTA IV o sa iti ceara un cod de activare. Acolo pui codul de pe carcasa. Dupa aia, poti sa te joci offline fara internet.

| Ch0co a răspuns:

Iti trebuie internet ca sa-l activezi. Cred ca trebuie sa iti faci un cont de Rockstar Social Club. Poti juca offline dupa.

| Darius995 a răspuns:

Pentru mai multe detalii si toti pasii, toate nelamuririle pe care le ai in gta 4 poti trimite un email la claudiu04111997@co sultant.com cu intrebarea sau problema ta legata de gta 4. Tipul asta ofera ajutor gratuit pentru acest joc!

| Darius995 a răspuns (pentru Darius995):

Scuze, adresa este claudiu04111997@consultant.com. oricine are nevoie de ajutor in gta 4, tot ce este legat de erori sau alte probleme in joc va ajuta tipul acesta.