| vitokpatrick a întrebat:

Sal TPU.
Am o problema cu fifa 13.
Azi mi-am cumparat fifa 13 si l-am instalat... si cand vreau sa setez limba imi iese din joc. sad :'(
Va rog ziceti-mi ce sa fac. :'( :'( crying
DAU FUNDA la care a rezolvat asta.

Răspuns Câştigător
| YoChriss a răspuns:

Salut! Urmeaza pasii urmatori:
1. Scaneaza-ti pc-ul cu un antivirus bun (recomand AVG, il iei de aici: http://download.cnet.com/......20142.html pop );
2. Reinstaleaza-ti jocul si i-al din alta parte;
3. afla ce componente are pc-ul tau si afla de aici daca poate rula jocul: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3346&game=Fifa%2013. Mai intai o sa-ti ceara modelul procesorului si al placii video, apoi numarul de gb ram. Daca rezultatele sunt bune, pc-ul tau poate rula jocul.
Daca nu te pricepi, poti sa imi spui aici ce componente are pc-ul tau. Ca sa afli fara sa scoti unitatea ce componente ai, dai pe Start, si cauti dxdiag si intri. Iti va aparea o fereastra cu specificatiile pc-ului tau. Astept raspuns sau Funda!

| YoChriss a răspuns (pentru YoChriss):

Scuze de greseala... Daca l-ai cumparat reinstaleaza-l. (punctul 2 l-am gresit)

| vitokpatrick explică (pentru YoChriss):

Am la procesor: Intel Celeron CPU E3400
2,60 GHz
Ram : 4, 00 GB
Si cred ca mi-ar merge, Fifa 14 imi merge foarte bine, doar ca la Fifa 13 cand setez limba imi iese din joc crying

| YoChriss a răspuns (pentru vitokpatrick):

Incearca sa il reinstalezi, pentru ca am intrat pe site-ul din primul raspuns si mi-a aparut ca iti va rula. Acum depinde si ce placa video ai. Dupa ce il reinstalezi imi dai raspuns de rezultat (il dezinstalezi din control panel, apoi pui din nou cd-ul si-l instalezi). Astept raspuns!

L-am reinstalat si tot imi da crash. sad

De unde l-ai cumparat?

Am reusit ^_^
Imi merge big grin
Si mersii ca m-ai ajutat :3
Iti dau funda big grin big grin

Cum ai rezolvat problema?

7 răspunsuri: