| CristiTm2 a întrebat:

Sal TPU, Am o problema cu placa videohappy Cand intru in orce joc in afara de cs mi se blocheaza dupa 1-2 min se face ecranu negru si calculatoru intra in stand by si nu mai pot face nimic decit restart. Temeratura la cpu:40c Gpu:55-65.Sursa 450W, Ce solutie am? Placa video este nVIDIA geforce 9600gt galaxy 1gb drr3 256bit.

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Pai nu conteaza ce lista de probleme iti baga, nu te obliga nimeni sa cumperi tot de la ei. Incearca sa testezi alta placa video pe sistemul tau. VRM-ul e o gasca de condensatori care se ocupa cu furnizarea de curent corespunzator placii video si se afla de regula spre capatul placii (video). Ai VRM si pentru procesor, ala e in jurul soclului procesorului.

2 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Service. Probabil sursa cu probleme sau VRM-ul placii video se supraincalzeste (nu conteaza cit ai la GPU, destul de putine placi din perioada aia au senzor la VRM).

| CristiTm2 explică (pentru KodrutZ):

Ce e ala VRM? Daca ma duc la service o sa imi bage o lista intreaga cu probleme la pc si o sa ma usuce lejer de o placa video si de o sursa

| KodrutZ a răspuns (pentru CristiTm2):

Pai nu conteaza ce lista de probleme iti baga, nu te obliga nimeni sa cumperi tot de la ei. Incearca sa testezi alta placa video pe sistemul tau. VRM-ul e o gasca de condensatori care se ocupa cu furnizarea de curent corespunzator placii video si se afla de regula spre capatul placii (video). Ai VRM si pentru procesor, ala e in jurul soclului procesorului.