| Klaudiu214 a întrebat:

Sal TPU. am un playstation 4, e prima mea consola si ce nu stiu cum sa imi fac cont sa pot juca online stiu ca trebuie sa fie UK si ca trebuie sa platesc. intrebarea mea este ce cont trebuie sa fac pentru a ma putea juca orice joc online si daca trebuie sa platesc cam ce suma trebuie si daca va trebui sa platesc lunar sau nu, sau daca contul trebuie facut direct de pe consola. si am inteles ca dupa contul care il faci primesti si un joc lunar. daca imi poate spune cineva maiin detaliat cum si ce trebuie facut ofer funda.

Răspuns Câştigător
| ShadowGhost a răspuns:

Buna.Nu sunt cea mai luminata in tehnologie(ma cunosti doar)dar cei mai multi recomanda sa nu iti faci cont online, si sa iti iei un cd cu jocul respectiv. Daca ti-l faci online, ar trebui sa cauti un site care sa iti ofere toata gama de jocuri fara sa platesti.n-am auzit pana acum sa existe ceva de genul pe bani.Contul nu trebuie facut direct de pe consola, ti-l faci tot pe acel site..deci direct in joc. Oricum daca costa, pretul este clar in euro dar nu-ti recomand sa dai bani pentru asa ceva.Cel mai bine cauta pe google site-uri cu jocuri pentru playstation.Trebuie sa mentionez ca finul meu in varsta de 7 ani..are asa ceva si jocurile si le-a cumparat din comert.P.S: citeste-mi mesajul si multa baftaa