Eu unu sunt de acord cu tine...Metinu e un joc de tot cacatu..si da uni cam exagereaza cu el.totusi trebuie sa realizezi ca jocu e joc si te joci cand ai timp si munca/scoala sunt chesti pe care nu le poti lasa pentru un joc.plus nici nu se merita sa bagi bani intr-un joc.practic bani aia ii dai pe nimic!
Nu inteleg de ce ii porti tu grija altuia ca-si baga banii intr-un joc. Sunt banii lor, probabil munciti de ei si vii tu sa-i spui ce sa faca cu ei? Daca omu' baga bani in joc asta inseamna ca-i prost? Nu dom'le, fiecare isi cheltuie banii dupa bunul plac. Nimic nu-i gratis, totul costa. Cum unii isi baga banii intr-un joc (metin2), altii isi baga banii in alt joc (cumperi fifa2013 de exemplu), asta nu-i problema ta.
Analfabeti sunt peste tot, nu doar pe metin2, de exemplu youtube; asta nu inseamna ca youtube-ul e de ****. Hackeri or existat si-or sa existe tot timpul, in ORICE joc. Chiar si tu recunosti ca ai avut bonusswitcher si te mai plangi ca-s prea multi hackeri? asta-i deja aiurea...
Grafica intr-adevar e de cacao, dar nu uita ca-i un joc de prin 2004-2005.
Partea proasta la metin sunt playerii, majoritatea de 12-15 ani care se supara din orice **** si incep sa injure ca la coltu' strazii.
1. Asta e din cauza playerbased-ului care e sub 16-17ani, uitate la LoL nici jocul ala nu are un playerbased prea bun.
2.E un joc din 2004 cu un buget extrem de mic, uitate la WoW e aparut tot in 2004 dar a avut un buget enorm si de asta are o grafica buna.
3. Fiecare face ce vrea cu bani, eu personal mi-am cumparat jocuri. Chestia asta se observa peste tot ca un player donator sa nu stie sa doneze pentru lucruri bune pentru clasa lui.
4. Are un sistem de siguranta praf.
Mario e un joc super inca nu inteleg de ce va luati de el. Mare problema e ca in Romania lumea se joaca in turma, de preferat jocuri in romana, de exemplu pana cand metinu nu a fost tradus in romana nu multi romani in jucau. Cam ce am observat eu in ultimii ani sunt astfel de jocuri care sau jucat in turma: metin, lol, minecraft, WoT... cine stie ce va urma. Recomandarea mea e ca daca vrei un joc bun, cu un playerbased bun, fara hackeri etc se te apuci de gw2, e un joc b2p dar acolo scapi de tot ce e urat.
Eu sunt de acord. Am jucat odata metin2 si n-am stat pe el nici 2 ore, in primul rand grafica este proasta, foarte proasta, este plin de buti, si hackeri.
Nu merita sa bagi nici 2 euro pe el.
Mai bine te joci pe paint si merico (cum zice sethMc) decat sa joci cacatu ala.