Funda pe naiba. De ce vorbesti fara sa stii? i7-4500U e DUAL CORE! In majoritatea scenariilor imaginabile, i5-4200M il va bate. Diferenta mica, insa il bate. Avantajul lui 4500U e consumul mult mai redus. La capitolul placi video, 8850-ul este clar superior lui R7 M265, asta cu conditia sa nu fie un 8850 in bataie de joc cu DDR3.
P.S. Cristi, daca asta cu i7 nu e cu mai mult de 2 milioane mai scump ca celalalt, ia-l. In alta ordine de idei, gindeste-te BINE daca ai musai nevoie de laptop si nu e mai ok sa faci frumos un desktop pentru jocuri. Lasa ce zic retarzii ca "laptopurile sint la putere/moda" sau ca "uite, laptop cu i7 la 2600 RON". De banii pe care ii dai pe laptopul ala cu i7 iti fac un desktop cu i3 sau i5 care sterge pe jos cu el in orice situatie.
Salut! Este un laptop destul de bun pentru jocuri, doar ca va trebui sa ii schimbi sistemul de operare intr-un Windows 7 (iti recomand Ultimate) sau intr-un Windows 8 pe 32 sau pe 64 de biti. FUNDA?
Notebook / Laptop DELL 15.6'' Inspiron 15 3537, HD, Procesor Intel® Core™ i7-4500U (4M Cache, up to 3.00 GHz), 8GB, 1TB, Radeon HD 8850M 2GB, Linux, Black dar asta cum ti se pare?
Acesta mi se pare mult mai bun, dar nu stiu ce sa cred despre frecventa procesorului, pentru ca la cel de mai sus e i5 2.50ghz si acesta este i7 1.80ghz. Este bun pentru un gaming modest, pe setari medii. Din nou va trebui sa-i schimbi sistemul de operare in Windows. FUNDA?
Funda pe naiba. De ce vorbesti fara sa stii? i7-4500U e DUAL CORE! In majoritatea scenariilor imaginabile, i5-4200M il va bate. Diferenta mica, insa il bate. Avantajul lui 4500U e consumul mult mai redus. La capitolul placi video, 8850-ul este clar superior lui R7 M265, asta cu conditia sa nu fie un 8850 in bataie de joc cu DDR3.
P.S. Cristi, daca asta cu i7 nu e cu mai mult de 2 milioane mai scump ca celalalt, ia-l. In alta ordine de idei, gindeste-te BINE daca ai musai nevoie de laptop si nu e mai ok sa faci frumos un desktop pentru jocuri. Lasa ce zic retarzii ca "laptopurile sint la putere/moda" sau ca "uite, laptop cu i7 la 2600 RON". De banii pe care ii dai pe laptopul ala cu i7 iti fac un desktop cu i3 sau i5 care sterge pe jos cu el in orice situatie.
Ce sa zic, daca vrei pentru gaming cu bani da-ti pe caca-tu asta de laptop iti faci un pc de rupe tot 6-7 ani, daca e pentru altceva gen multimdia sau filme e bun.
EU ZIC LA TOTI, LAPTOPURILE NU SUNT PT GAMING, nici alea special facute pentru gaming, care iti iau 100 s cv de milioane si se duc dreau in 2 ani maxim.