Sa vrei jocuri din 2000 cu grafica decenta pentru standardele lui 2013 e ca si cum ai vrea o masina cu AC, satnav si servodirectie din 1910. Poti incerca RTCW - http://download.cnet.com/......43510.html productListing; pop
Eu nu am zis jocuri numai din anul 2000 am zis ca poate fii si din acel an, doar sa corespunda pc-ului meu. Cititi calumea fratilor
E din 2001, iar pece-ul tau e jalnic de depasit, mai ales greseala aia de placa video. Luat gata facut, in rate, de la Ultra Pro, nu? Sau alt magazin de genul... aruncau astia cu X1550-uri in ele intr-o veselie.
Acum crezi ca re-am insultat cu "cititi fratilor calumea" si te-ai enervat nu? si scuza-ma daca nu am bani sa imi iau alt pc si stau cu asta de 7 ani de zile, poti sa nu mai raspunzi PACE
Nu ai bani, nici o problema. Nu ai bani, ai PC si internet, problema. Nu mai ai nici o scuza.
A deci tu crezi ca pc-u este doar pentru jocuri? am inteles Domnule Calculator Modern ma scuzati
Tu ai cerut jocuri, dupa aia ai zis ca nu ai bani de calculator nou si acum zici ca nu e doar pentru jocuri (plus facebook, filme si alte aiureli care nu iti aduc nici un venit). Nu e vorba de a te da rotund cu ce ai, dar daca vrei sa te joci, atunci faci pe draq in patru si faci bani si cu un calculator din 1900 toamna.
P.S. Nu am supercalculator de gaming, chiar daca ma joc uneori destul de mult, cel putin raportat la timpul liber. Am fost in situatia de a lucra la un moment dat pe o fosila de calculator de prin 2003 fiindca cel nou era busit si efectiv nu aveam timp sa il pun la punct. Intrebarile de genul "ce jocuri ruleaza pe sistemul x" nu isi au locul pe nicaieri. Ce te opreste sa iei frumos si sa cauti topuri cu cele mai bune jocuri din 2001-2006-2007 si sa le iei la rind?
DavidAndrei33 întreabă: