| Cypry4n a întrebat:

Pot sami mai adaug 2, 3, 4... gb la ram? Cum? Am momentan 2gb, Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2. 50GHz (4 CPUs), ~2. 5GHz(e dual core?). placa video 1 gb NVIDIA GeForce? (mai mult)

Răspuns Câştigător
| Zangetsu a răspuns:

Da, nu. Cel mai bine te duci cu unitatea la cel mai apropiat magazin de calculatoare, ei iti vor instala ramii gratis, cel putin asa a fost de unde am luat rami prima oara.

3 răspunsuri:
| Zangetsu a răspuns:

Da poti sa pui daca mai sunt libere sloturi de ram. Tinand cont ca procesorul tau are 4-5 ani vechime, cred ca placa de baza suporta memorie ram de tip DDR2. Dar ca sa fi sigur, ia programul cpu-z si vezi ce model are placa de baza si apoi cauti modelul pe net sa vezi ce tip de memoria suporta:
http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.60.1-setup-en.exe

| Cypry4n explică (pentru Zangetsu):

E ddr2. Deci trebuie sa cumpar ram ai pun in placa de baza, nu?
Risc sa imi "rup" calculatorul?

| Zangetsu a răspuns (pentru Cypry4n):

Da, nu. Cel mai bine te duci cu unitatea la cel mai apropiat magazin de calculatoare, ei iti vor instala ramii gratis, cel putin asa a fost de unde am luat rami prima oara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iți poți adăuga în modul la care te gândești tu. Ca sa adaugi mai multi Gb trebuie sa iți cumperi ram nou. Probabil la ceea ce te gândești tu este 'overclock', și se poate face asupra procesorului, însă dacă nu ai un procesor bun riști sa îl "rupi". happy