Cauta urmatoarele jocuri. sunt 95% sigur ca toate vor merge pe placa ta video de 64 mb
Quake 2/3, Half Life 1, Unreal Tournament (UT99), Unreal 1/ Unreal Gold, No One Lives Forever 1/2, Gunman Chronicles, Serious Sam 1, Max Payne 1/2, Rune, Global Operations, GTA 3, Cstrike 1.6, Call of Duty 1/2, Call of Duty 1 United Offensive (expansion), Medal of Honor Allied Assault, Soldier of Fortune 1/2, Delta Force 1/2/3, Operation Flashpoint Cold War Crisis, Blood 2, Aliens vs Predator 2, Return to Castle Wolfenstein, Clive Barker's Undying
Cateva din jocurile de mai sus gasesti aici:
http://www.gameswin.biz
Le scrii in partea dreapta, la search (vezi sa fie scris corect!). Distractie placuta :D
Poti incerca black, vietcong, splinter cell, vezi ca sunt doua, eu nu-l mai stiu prea bine pe primul, dar mi-l amintesc pe al doilea(double agent), tomb raider s.a.m.d.
Mersi da merg pe calculator de 1G procesor 512Ram placa video 64 mb
?
Tomb raider are memoria de 8 mb, iar rami crede-ma ca nu-i mai inteleg sa ti spun din italiana, black si cu splinter cell double agent tot 8 mb acum eu nu stiu te-am ajutat cu ce-am putut... descurcate
Nu stiu rami sau G dar redema ca tomb black si splinter cell au 8 mb fiecare nu te mai pot ajuta de aici am jocurile in fata dar sunt italienestisi asa ca in afara de mb nu vad sau inteleg altceva...
sper ca ma intelegi si spor la cautat...