| RazvanB26739 a întrebat:

Sall! Am o dilema joc mt2 privat server dar ciudat o shamanca de lv 65 cu arma si armura normale de lv mic si nu avea hack ma rupt si eu aveam arme de 65 si otel +9 lv 111 si ma rupt dintr-o miscare, ce trebuie sa bag in itm de ninja

6 răspunsuri:
| Ovydiw a răspuns:

Baga rezistenta magie, aparare cu eventai(sau depinde cu cine te bati, de ex daca te bati cu ninja dagi aparare pumnal pe iteme), PV, critica & patrunzatoare, Semi-om.

| blodinel a răspuns:

Sinucigandute in pusca mea de disperati handicapati facuti la betia copii cu metinu vostu e un joc prost ma e cu programe FREE in intregime enginul pe care ruleaza e a lui quick 1 combatul e de rahat sunt 2 3 dungeonuri spellurile sunt in numar de 5-6 mi-am pierdut 2 ore jucanduma jocu itemele sunt in numar de 40 cand un MMORPG ar trebui sa aiba peste 300 de iteme are arme din WoW nu are dialog si romani il joaca ca sunt paraleli cu engleza mai ales copii puneti ma dreku mana pe un manual de englez pe un enchant trebuie sa dai banii reali fierarul ala ce-o fi el esueaza itemele nu stiu cum poate el sa sparga un colier de lemn dar lasa am scris cu ura randurile astea pentru cele 2 ore pierdute pentru update si jum de ora de gameplay

| snoppy a răspuns (pentru blodinel):

Daca ti-a luat 2 ore pentru update inseamna ca ai net prin sarma[sau o zii proasta].

si da sunt de acord ca metinul e un joc mediocru dar se pare ca are ceva ce ii fac pe copii sa-l joace[chiar si adulti]!

si mai usor cu limbajul...si pe server UK sunt mai multi romanii decat englezi...asta sa stii si tu!

| snoppy a răspuns:

Ai nevoie de dexteritate, critica[dar prefer patrunzatoarea], Si pe fiecare item sa ai aparare impotriva sabie, evantai, etc..cu cat mai mult cu atat mai bine!

| Pell a răspuns:

Are bns 6/7 ful si are anti tine ce caracter oi avea daca vr so bati baga ati saman si bns bune rau FUNDA

| RazvanB26739 explică:

Am uitat sa spun ca sunt ninja