Nu plati surveye. O mare parte din ele sunt fake, si cand zic o mare parte gandeste-te la 99-100%. Vulnerabilitati pot exista oricand, dar se gasesc repede si se rezolva.Decat sa platesti surveyul ia-ti rp sau ce vrei de banii aia.
Iti explic eu cum sta treaba asta.
Deci 1.Nu exista hack-uri de RP sau IP.
2.Ce ai vazut tu acolo cu fa lvl 10 si iti dau 50k RP e fake de asemenea.Cei care uploadeaza chestii de astea pe youtube au un singur scop:contul lor. Odata ce te inregistrezi pe link-ul pe care ti-l dau ei ii faci referal lui.Iar cand faci lvl 10 el primeste 1000 ip.Si daca sunt 10 asemenea incepatori si il cred el va obtine 975 RP.E totul aranjat.Nimeni nu iti da RP pe gratis.E ca si cum ti-ar da cineva in viata reala bani pe moca.
Sper ca te-am ajutat.
Am inteles ca chestile astea cu inregistrari sunt fake-uri pentru ca am incercat si eu astazi si n-am primit nimic.
Dar generatoarele alea? pentru ca sunt mii de generatoare pe you tube care pur si simplu deschid programu. si le apar 20-60k rp. nu cred ca este vreo smecherie la asta. ceva real este ce spui?
Generatoarele sunt cu survey.Ei donează şi de asta le apar 60k. Dacă vrei îţi dau eu o aplicaţie care nu e fake.Appnana.Downloadezi până la 15k aplicaţii şi după pui codul altuia. Pune şi codul meu şi primim amândoi 2500 nanas.la 130k nanas iei 10$ pentru LoL:e2049098
Mare atenţie la ce îţi spun: Nu există nici-un fel de hack pentru League Of Legends.
Dyssy întreabă: