| cainecu4picioare a întrebat:

Sall!
Am un calculator mai vechi si e destul de bun pentru ce vreau eu sa-l folosesc dar vreau sa-mi schimb placa video si nu stiu ce fel de placa ar fi buna, cum se monteaza (adica in care slot sa o bag am acolo 3 sloturi albe si 1 maro si nu stiu )
Modelul placi de baza este M7VIQ
PLS ajutati-ma la raspunsul cel mai bun dau funda.

Răspuns Câştigător
| Axys a răspuns:

Sigur ca da happy

5 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Da si codul de pe placa ca sa stiu cum sa-ti zic ce fel de placa video iti trebuie!
posibil ca ai nevoie de o placa video AGp :) stai cati arat modelul de placa sper sa ai locul asemator cu placa

ori asa
http://bucharestcity.olx.ro/......-206545321

nu stiu ce pentium e calculatorul :)tau te rog sa ma anunti! ce cod are placa ta de baza! ce pentium e

| cainecu4picioare explică (pentru Axys):

Am desfacut capacul de la unitate si m-am uitat dar nu am gasit nici un cod dar am rezolvat din problema doar daca poti sa mai imi spui cv.
Daca pot pune placa 8x pe slot 4x si daca merge asa?

| cainecu4picioare explică (pentru Axys):

Deci e ok totul, am de la un prieten un fx5500 256mb, 128bit 8x si nu ma stiut ca poate merge in 4x. multumesc mult si nu am uitat de funda

| Axys a răspuns (pentru cainecu4picioare):

multumesc! Bafta in continuare big grin

| Axys a răspuns (pentru cainecu4picioare):

Sigur ca da happy

| Axys a răspuns:

Multumesc big grin si eu am placa incorporata in pc de 265 gb big grin am placa de baza MSi big grin si sunt multumita sa stii o chestie placutele astea video ori ca sunt incorporate ori ca sunt care le bagi in placa duc mai bine decat alea mai mari de 1 gb happy cher cada e slaba de memorie sunt mult mai bune!