PAI NU MAI VR SA JOCI PE ALA DE LVL 8? in locul tau as renunta la ala de lvl 8 oricati bani ar avea si as incerca sa fac bani pe contul de lvl 25nu stiu da-l unui prieten sau incearca sa cresti lvl...dc vr imi poti da mie contul si parola si iti fac eu bani pe ala de 25app sa stii ca poti avea incredere ca nu am ce sa fac cu contul tau pentru ca eu am cont de 48 si 76...pe farmerama ma cheama diana_diana98
Pe farmerama? nu potisi eu am un cont de 48 si altul se 76 dar nu pot si nu am cum sa-i transfer
*** mea:@:@ si pala de lv 8 aveam 150000 de gologani si 30 de mamudele ce fac cu ei?
Bine iti dau contul de lv 8 desi am cheltuit multe pe el si is falit) te rog macar lv intre 14 si 17 sau cat poti tu te rog(app acum contul de lv 8 e de lv 9) )
vad eubah da nu stiu cand am timp ca mai trebuie sa iau si eu nish note azi maine si poimaine st zilele orasului...deki am ce face
nu cont oricum imi dadu un prtn un cont de 48 am de toate p el:X:X dar tot is falit iti dau contul de lv 9 prin pm da?
Prin ce ma? asa si ce vr sa fac eu ca m0am pierdut pe parcurs...sa-ti fac bani pe contul de lvl 25 sau sa te trec la lvl pe ala de 9?
Sa ma cresti nitel pe ala de lv 9 si daca vrei.sa imi faci si bani app ce nume ai pe contul tau de 48?
PAI NU MAI VR SA JOCI PE ALA DE LVL 8? in locul tau as renunta la ala de lvl 8 oricati bani ar avea si as incerca sa fac bani pe contul de lvl 25nu stiu da-l unui prieten sau incearca sa cresti lvl...dc vr imi poti da mie contul si parola si iti fac eu bani pe ala de 25app sa stii ca poti avea incredere ca nu am ce sa fac cu contul tau pentru ca eu am cont de 48 si 76...pe farmerama ma cheama diana_diana98
soringame21 întreabă:
AncaLarisaBumb întreabă: