Salut! Cel mai bun joc pe care ti-l pot recomanda este Battlefield Play4FREE, este gratuit si foarte interesant. Alte jocuri: Roller Coaster Tycoon 3, NFS Most Wanted (cel din 2005), GTA San Andreas, Call of Duty Modern Warfare, sau mai vechi, Team Fortress 2 (gratuit). Funda?
Nu. nu cred ca ai multe sanse la jocuri. decat daca joci mario,+ ai windows 7 pe 2gb ram xp este mai bun pe pc-ul tau, adica foarte buna
Mie imi merge mai bine 7 in loc de xp iar mario forever merge si la 64 ram.
Iti sugerez Terraria (daca nu iti merge trebuie sa instalezi net framework 4.0 si xnaf framework) Nu iti sugerez absolut deloc sa joci minecraft (findca daca ai ramul mic de 2 gb iti vei arde placutele de memorie ram la fel si la terraria daca construiesti o lume mare findca trebuie sa dai small ca sa fie de marime ideala pentru memoria ram)
Pare dragut si terraria dar momentan sunt in limba dupa jocuri gen TERRA sau similare cu 12sky 2
Cred ca o sa-l joc candva in iarna sau in apropierea lui martie si minecraft...cand voi gasi un server frumos, romanesc, unde pot sa-mi pun mod-uri care imi plac
Jucate aproape toate, dar voi incerca si bf play4free sau team fortress