| bogdan0302 a întrebat:

Sall cine imi spune cum pot ca in cs adica counter strike sa imi schimb tatuajul ala care daca apesi pe ' T ' iti apare am vaz la altii jucatorii ca se poate de ex sa-mi pun poza mea cum pot sa o schimb va rog dau funda + 100000000000 de voturi astept raspunsuri mersi anticipat aaa da si era sa uit cine imi da un cfg de valoar va rog plzzz mersi mult daca imi dati va dau si eu unu la schimb ca am si eu doar ca vreau altul nu ca n-ar fi bun e foarte bun dar vreau sa incerc cu altul mersi nu uitati ca va dau funda si 10000000000 atatea voturi astept cu mare drag raspunsuri. happy happy happy happy big grin big grin :d big grin

Răspuns Câştigător
| idragonik a răspuns:

Prima data descarca de aici programul HL Tag Converter. Il dezarhivezi oriunde pe disc. Dublu click pe executabilul HlTagConverter si se va deschide o fereastra. Apoi faci urmatorii pasi :
1. Click pe Open Image, unde alegi de pe calculatorul tau o poza care vrei tu.
2. Click pe Adjust Image. Se va deschide alta fereastra unde trebuie sa dai click pe Auto Size, iar mai apoi pe "Apply changes and convert to 256 colors"
3. Click pe Save Tag. Se va deschide o fereastra mai mica unde alegi "Export to WAD file" si dai OK.

Acum trebuie sa salvezi fisierul de doua ori : odata cu numele tempdecal si odata cu numele pldecal. Cele doua fisiere rezultate le copiezi in jocul tau Counter Strike 1.6, in folderul cstrike, dupa care stergi folderul logos de acolo. Cand vei intra in joc si vei apasa tasta "T", tatuajul va fi poza pe care ai ales-o.
funda? big grin

1 răspuns:
| bogdan0302 explică:

Ms mult ti-am dat si funda sper ca va merge mersi inca odata! big grin big grinwinkingwinkingwinking straight face