| Rares1997 a întrebat:

Sall! Daca am un PS2 ar mai merita sa imi cumpar un PS3 in cazul in care as dori si un PC nou? Va rog vreau raspuns repede!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ps2 este cel mai bun eu si acuma il am, dar ti-as recomanda sa-ti iei pc bun deoarece un pc se poate upgrada pe cand o consola ramane la fel ani in sir!

| Darks96 a răspuns:

Salut, hmmm cam greu, in cazul in care actualul tau PC nu este chiar atat de bun la performanta as zice sa iti cumperi un PC, dar in cazul in care PC-ul tau este bun as zice sa iti cumperi un PS3

| Rares1997 explică (pentru Darks96):

Poi asta e chestia ca PC meu nu e bunlaughing si eu cred ca PS2 e destul de bun si el ca daca merge modat merg o gramada de jocuri fara sa le cumperi.

| KoaLaBoY a răspuns:

Dintre toate acestea cel mai bun este un P.S.3 crede-ma, am si eu unul si face ce face si un p.s.2 si un PC.Ma rog, aproape ce face si un PC.deci ia-ti Ps 3 happy

| Rares1997 explică (pentru KoaLaBoY):

Da dar nu am plasma(LED, LCD)

| KoaLaBoY a răspuns (pentru Rares1997):

Nu conteaza, eu am avut televizor cu tub, si avea HDMI si a mers! Deci doar HDMI sa aiba.

| Rares1997 explică (pentru KoaLaBoY):

Apoi daca am ps2 nu mai cumpar ps3 ca pc meu e varza asa ca imi voi cumpara un pc.

| KoaLaBoY a răspuns (pentru Rares1997):

Ok treaba ta, dar nu compara un ps2 cu un ps3 ca nici juma' nu face din ce ce face un ps3.