| darkstar240 a întrebat:

Sall fratilor!
De curand mi-am instalat metin2ro si cand sau,, start joc,, imi da eroarea themida Cannot find, python27.dll.Pleas re-instal this application va rag ajutati-ma jur funda + vot crying crying

Răspuns Câştigător
| mortykon a răspuns:

Salut aici am eu raspunsul! IA linkul asta http://python.org/ftp/python/2.7.2/python-2.7.2.msi descarca programul respectiv instaleaza-l pe desktop sau unde ati da el directorul de instalare indiferent, apoi dupa ce sa instalat acel program ati va aparea un folder cu numele phyton27 ei acel folder i dai cut si il bagi in C/windows/system32! apoi metinul ati va merge garantat Succes!

| IonutCioclov a răspuns (pentru mortykon):

Mersi pentru link....acum mergewinking

| Cosminutzu_Cosminu_1998 a răspuns (pentru mortykon):

Ms mult frate acum imi merge, din nou mersi mult!

| Dutz_Dutzy_1988 a răspuns (pentru mortykon):

Frate esti foarte tare trebuie sa ai 1000000000000... like-uri esti belea chiar mi-a mers super tare BRAVO FRATE

8 răspunsuri:
| Hanzo a răspuns:

Uite ceva care m-a ajutat si pe mine.Stergi metinu si il instalezi din nou. Sper ca te ajutat. happy

| darkstar240 explică (pentru Hanzo):

Tot acea eroare imi da frate
am instalat python27.dll si tot asa eroarea themida

| Anonim33332132 a răspuns (pentru Hanzo):

Ba tu esti prost, ba boule degeaba nu sti nimic mai bine taceai in p l m

| darkstar240 explică:

Frate tot mi-a da si am instalat python27.dll si tot imi da eroarea acea cara ma poate ajuta plz

| Ionut_Claudiu_1994_iUtH a răspuns:

Salut problema ta se rezolva aici!
Te rog sa cauti pe google netframewok 3.5 il descarci in pc ul tau si apoi il instalezi dupa instalare va merge 100%! Daca ai nelamuriri idul meu de mess videoxpnet.claudiu!