Salut prietene! Deci sa trec direct la raspuns:Evocatorul e cel mai bine sa-l faci pe zana...defapt cu zana ar trebui sa te faci magicean prot si evo dupa mine...om arcas si umblator nocturn iar felina umblator nocturn si razboinic.ok ti-am raspuns la intrebarea asta.la pvp nu stiu ce sa iti zic o sa-ti raspunda alti.Bun evocatorul dupa mine e cel mai funny caracter. dupa mine nu te plictisesti de el deoarece in fiecare zii ai putea face rost de un animal mai funny si mai puternic nu are nici prea multe abilitati de atak ceea ce e bine deoarece nu te incurci in ele.de ex la war are multe abilitati de atak si dintre ele cred ca folosesti vrei 6, 7 abilitati +bufuri oricum cel mai bun pana acum jucator din 4story e un evocator si e belea pentru ca e 2vs1 iar intr-un duel cred ca inamicul ma rog.o sa atace primul mob-ul care il ai deoarece evo fara mob nu prea are ce face dar nu-ti fa probleme deoarece tu ii dai viataasa ce sa iti mai zic.a da poti sa inoci in afara de mob niste cristale care iti ofera aparare etc dupa mine cred ca e cel mai funny caracter si cel mai bun, dar nu-i adevarata chestia asta asa zic ca imi place toate caracterele sunt la fel tu trebuie sati alegi caracterul care te caracterizeaza pe tine care te simti tu bine sa joci cu el mie imi place evo si mag asa ca Bafta p.s. stiu ca uni o sa zica cas prost si nu stiu cum atunci asculta (idioti fara suparare) pace
Daca nu stiti ce este evo( cea ce nu prea cred) inseamna evocator. Si am uitat sa intreb ce rasa sa ma fac?
CatalinCataCatalin întreabă:
DavidAndrei33 întreabă: