Salut!
Sunt foarte multe jocuri faine.
Mie personal mi-au placut:
-Driver San Francisco (este un joc cu masini, ai marci cunoscute de la Audi la Lamborghini sau Bentley, in plus sunt multe misiuni interesante)
-The Lord Of The Rings Conquest (Stapanul Inelelor, are mai multe versiuni jocul insa aceasta mi se pare cea mai frumoasa, este exact ca si in film)
-The Elder Scrolls 5 Skyrim (este un joc cu lupte, un pic SF insa, ai puteri magice, creaturi, etc.)
-Mafia 2 (este un joc "Open World" precum San Andreas insa mult mai bun, de altfel multi spun ca este un GTA IV de prin 1960)
-Prototype (imi place mult ca ai liberatea de a face tot ce doresti, poti ucide, provoca accidente exact ca in acele filme in care personajul negativ nu poate fi oprit)
-Mass Effect 2 (este un joc SF,precum Star Wars, mi se pare insa mult mai reusit, actiunea este plasata cu mult in viitor, arme cu laser, roboti, etc.)
-Battlefield Bad Company 2 (este un joc shooter,multe misiuni, grafica extraordinara, l-am terminat si mi-a placut foarte mult, arme realistice, atv-uri si diverse alte masini folosite pentru soldati, etc.)
-PES 2012 (fotbal, este un joc simulator asemanator cu Fifa care insa este ARCADE, destul de reusit, cu mici imbunatatiri fata de versiunea precedenta PES 2011)
-Medieval 2 Total War (este un joc de strategie,cu lupte medievale, poti cuceri, fi cucerit, poti conduce o armata, duce multe razboiace, etc.)
-Far Cry 2 (un alt joc shooter care pe mine m-a impresionat, imi place ideea jocului, felul in care au rezolvat grafica, cum arata aceasta, etc.)
-Driver Paralell Lines (si acesta este un joc gen "Open World" precum Mafia 2 sau The GodFather 2, Saints Row The Third, Scarface, etc. care si acestea merita incercate)
-Virtual Tennis 4 (joc cu tenis de camp, este excelent mai ales jucat in 2 playeri, ai jucatori celebri precum Nadal, Murray sau Federrer, etc.)
Sunt extrem de multe depinde si ce iti place tie.
Bafta!
Sall.
Eu consider cele mai bune jocuri :
1.Downloadate sau Cumparate
-Counter Strike Source (shooting)
-Counter Strike Global Offensive (shooting)
-Grand Thief Auto (Gta) 4 (Lupte, Shooting)
-Minecraft (Construiesti, Minezi, Distrugi cu prietenii sau singur)
-S4 League (Shooting)
-Freejack (Parkour)
2. Online:
-UberStrike;(Shooting)
-Adventure Quest World
Si alte cateva.
3.Pentru playstation:
-Pirates of Carabinian at World End
-Taken (lupte)
-Resistance (toate jocurile) ( Shooting, cu monstrii)
-Motorstorm Pacific Rift (raceing).
4.Pt tableta :
-Fruit ninja;
-Angry birds;
-Minecraft Poket Edition;
-Toss It
-Need for Speed.
Cam astea sunt jocurile pe care le joc eu. Funda? plsssss
DDX99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: