| gAbY4Fun1 a întrebat:

Am o intrebare, care sa imi cumpar dintre PS3 sau Xbox 360.As vrea unul care sa tina mult sa pot juca jocuri foarte tari gen assassins creed 4 crysis 3 etc si jocuri pana muullti ani adica sa tina jocuri foarte tari.Ma mai intereseaza grafica mult adica cat de bine se vede se vede bine slab etc.MS!
Hai sa zicem ca voi sunteti in locul meu si aveti buget 2000 de lei.Nu am inca dar in fine.
Bun ce v-ati cumpara? Un xbox 360 si inca ceva jocuri sau un ps3 si inca ceva jocuri:?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
| ZethKode a răspuns:

Amandoua sunt bune, dar eu aleg Play Station 3, deoarece sunt mai multe jocuri pentru el, cum ar fi Uncharted, Little Big Planet, Infamous, God Of War si altele. Majoritatea jucatorilor profesionisti folosesc Play Station 3, deoarece este mult mai cunoscut (avand si PS2, PSP, PSVita). Internetul pe Play Station 3 este gratuit tot timpul dar pe Xbox360 trebuie sa platesti lunar. Play Station 3 are Blu-Ray, cu care poti vedea diferite filme, pe langa cele de DVD normal, ceea ce este inca un avantaj fata de X360, iar la partea cu grafica amandoua sunt egale, de aceea este asa mare concurenta intre ele. Eu iti spun sa iti alegi Play Station 3 iar daca iti cumperi, poti sa ma adaugi cu numele de pe TPU. Bafta!

2 răspunsuri:
| nurckye a răspuns:

1! PENRTU A JUCA ONLINE PE XBOX SE PLATESTE LUNAR!
2. Se vor fabrica jocuri pentru ps3 si xbox pana in 2014. Dupa se va trece la urmatoarea generatie.
3. In 2 ani 3 xbox-uri mi-au dat rrod (adica s-au stricat), dar din 2010 am acelasi ps3.
4. Xbox in ultimul timp a primit mai multe jocuri.
5. Ps3 are blueray, dar xbox doar dvd.
6. Au graficile asemanatoare.
7. Xbox se modeaza mult, mult MUUUL mai usor ca ps3.
8. Exista ps plus.
Recomand un pc de gaming.

| BogdanDavidZ a răspuns:

Xbox 360 e ceol mai bun