| Adryan2016 a întrebat:

am o intrebare :
Mi-am facut un sv de metin2 cu hamaci si vreau sa sttiu cum pot schimba preturile care sunt sa bag armuri noi sa bag arme noi daca e poate va rog...
Primu raspuns funda + vot :*

Răspuns Câştigător
| Mihail2020 a răspuns:

Sarbatori Fericite!
Alegem o armura la intamplare (Otelul de war) 11290 tinem minte:

Ca sa intelegi mai usor sa facem cativa pasi usor pentru ca tu sa intelegi usor fiecare lucru fara sa fii confuz de ceva.

Intram in Navicat
Ne conectam la server
Intram in baza de date PLAYER
Tabelul item_proto

in Tabelul item_proto cautam codul Itemului adica 11290.
-Atentie daca nu il gasesti dai la Pagina a 2-a
-Sunt 3 pagini (in total aprox. 2800 iteme).
PS: vnum arata codul itemului

Noi trebuie sa modificam pretul la otel deci! Odata ce l-am gasit.

Dai in dreapta pana gasiti coloanele gold si Shop_buy_price
si modifici preturile.

- gold = pretul de vindere a itemului
- Shop_buy_price = pretul de cumparare a itemului de la respectivul NPC

Sper ca te-am ajutat in legatura cu modificarea preturilor mult succes cu modificarile la servar.

2 răspunsuri:
| Adryan2016 explică:

Sarbatori fericite si tie Dar poti sa-mi zici cum bag itm pe metin cu puun itm noi?

| Mihail2020 a răspuns (pentru Adryan2016):

Este foarte simplu acest lucru.
Alegem un item nou daca tot ai adus vorba King 4 de War am ales ok tine mine codul lui este 41010.
Cum adaugi un item sau armuri, acesori, etc.
Ca sa adaugi un item trebuie sa ai un fel de cod codul lui este:
INSERT INTO `item_proto` VALUES ('41030', 0xC1F8C8B2BBF6DBF3B0A9, 0x54756779732052FC7374756E67, '2', '0', '0', '2', '44', '1', '1', '', '0', '0', '0', '0', '0', '15', '1', '50', '0', '0', '8', '10', '37', '20', '0', '0', '0', '350', '0', '32', '0', '0', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '-1', '100', '3', '0');

Acuma:
1 Servarul trebuie sa fie ON.
2 Intram in Navicat->Player->Item_proto. (Simplu)
3 Dam Ctrl+q apoi ctrl+n.
4 Daca iti apare ceva stergi ce iti apare si bagi codul de acolo de sus cu Insert Into.
5 Dupa ce aia adaugat codul, dam run si asteptam.
6 Dam save si punem un nume (poti pune orice nume vrei nu conteaza asta poti pune chiar si Becali).
7 Reboot la servar si gata a fost implementat kingul pe servar.

PSbig grinar poti sa adaugi toate itemele si dupa aceea sa salvezi, iar la sfarsit sa dai reboot ca nu se intampla nimic daca nu dai atunci reboot.
Cand un fisier se ruleaza inseamna ca este citit si este implementat pe servar iar daca apare un fel de eroare ca codul 41010 este sau este poti da salve si sa o adaugi alta fila si sa bagi alte iteme dar in afara de 41010 ca inseamna ca acel item este pe servar implementat si nu mai trebuie.
Mult Succes vezi ce usor a fost, ma intreb daca intru pe servarul tau nu as fii un "GM bun la aceste lucruri legate de servar".