| zLx a întrebat:

Am o problema pe metin2Ro! Am incercat un hack care nu a mers si acum mereu cand intru pe cont ma da afara si-mi zice ceva de hackshield! Am incercat sa-l reinstalez si nu a mers! l-am reinstalat de vreo 10 ori si n-a mers! Ba chiar am descarcat iar clientul si l-am instalat. Nu a mers nimic! Eih bine am incercat sa fac cu notepat un start fara sa mai faca packup-ul si atunci mergea doar 4-5 minute! OARE ARE CEVA hackshield-DUL? Deci intrebarea mea este...CUM POT FACE SA MEARGA DIN NOU METINU?
FUNDA LA CEL MAI BUN!

3 răspunsuri:
| Uniserver a răspuns:

Depinde acum si ce fel de hack era. Daca e din acela care merge un timp si daca dai update se duce atunci nu-i ai ce face cu el, la intrebare nu pot sa-ti raspund dar am eu un hack si mai bun sub forma de arhiha si are si starter pentru a intra din prima in joc, iar din momentul in care dezarhivezi arhiva in pack metin, ea contie killpack iar toate update-turile se anuleaza e practic un hack invincibil si ajuta la baterea mobilor foarte simplu de pe cal sau de pe jos.E un fel de dmg de pe cal da atacu tau normal numai ca constant aruncandu-i mereu la pamant fiind imposib atacu asupra ta.Decat sa te chinui cu alte hack-uri ti-l recomand pe asta, plus ca daca ai armat calul la nivel 35...cu itm acceptabile faci multe cu el eu am facut de exemplu nivel 61.Ideea e ca daca dai update la metin nu mai mrg mai niciun hack in afara de asta

| zLx explică:

Daca imi spui de unde il iau primesti funda!