| narciosromantiber a întrebat:

Am o rugaminte pentru cine vrea sa ma ajute cu o problema legata de Google Chrome.Cine ma poate ajuta punandu-mi o copie de la toate fisierele de la google chrome(folderul Google Chrome) intr-o arhita win-rar si sa o uploadeze pe un site de unde sa o pot downloada.Deoarece nu stiu de ce eu nu imi pot instala Google Chrome asa ca folosesc fisierele de la voi...

3 răspunsuri:
| mickeyMT a răspuns:

Treaba asta e aproape imposibila, si sa-ti zic de ce:
1. Exista si alte foldere ale programului nu numai "Google Chrome" din "C:\Program Files"
2. Exista chei din registru care daca ar lipsii programul nu ar putea sa ruleze.(nu se pot copia)
3. Folderele care mai exista au anumite protectii, si nu se pot copia de asemenea.
Chiar daca as reusii sa iau TOT ce trebuie, tu nu ai putea sa il instalezi corespunzator deoarece sunt sigur ca nu ai cunostintele necesare sa faci asta.
Incearca alt browser web cum ar fi: Firefox, Internet explorer, Opera, Safari, iar daca tot vrei sa folosesti chrome recomand ca prin intermediul unui browser listat mai sus, sa cauti eroarea respectiva si sa vezi cam cum se rezolva.
Succes

| narciosromantiber explică (pentru mickeyMT):

Am incercat asta o data si a mers.

| mickeyMT a răspuns (pentru narciosromantiber):

Mai,eu incerc sa-ti ofer cea mai buna solutie, pentru ca asta nu e una viabila. La primul restart/freeze, programul o sa-ti dea crash si nu va mai merge pana la urmatoarea reinstalare de OS.