| FrameR a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru jucatorii avansati(ca sa zic asa happy ) de Metin2Ro: Vreau sa farmez putin pentru niste medalii de cal. Stiu ca la lv 20 in Map2 Maimute pica bine dar intrebarea este: Daca am totul pe mine +5, pe ce trebuie sa ma bag Mental sau Corp ce vraja sa o fac prima M1 si a care este a doua si la ce sa dau +? STR, INT, VIT, DEX? Va multumesc anticipatwinking!

Răspuns Câştigător
| KungFuBoy a răspuns:

Salut, acum depinde si ce iteme ai ( ce iti permiti) daca ai itm cu pv cel putin 1000 pv poti sa te faci war corp si rezisti daca nu ai itm asa bune alege mental deoarece are skill-ul "corp" care iti da multa aparare.
Daca alegi war corp prima vraja pe care trebuie sa o faci este "aura sabiei" apoi iures>vartej>incizie si izbitura, daca alegi war mental prima vraja faci "corp puternic" apoi Corp Rezistent > Zdruncinare > Zdrobire > Atacul Spiritului > Atacul Sabiei, ca status mergi la war corp cu>> 2 VIT-1 STR iar la war mental cu>> 2 STR-1 VIT.
Eu unul as alege war mental dar este un character greu de "stapanit" in pvp deoarece necesita antrenament..adica war mental daca nu stii sa joci pe el ratezi toate skill-urile si esti mortlaughing, pe war corp e mai usor de jucat
Oricum tu alegi, Salut!

| FrameR explică (pentru KungFuBoy):

Multumesc pentru ajutor! Mai am un cont de 31 si de aia vreau sa farmez pentru medali la maimute. Nu-mi trebuie dueluri pentru ca nu prea imi plac...

| FrameR explică (pentru KungFuBoy):

Ms mult de ajutor! Rezist binisor si in cam 1 ora mi-au picat vreo 5 medali happy E cam putin dar mai bine decat nimic.

4 răspunsuri:
| fastXandXcurious a răspuns:

Pai uite ceti zic eu incearca sa faci totul +6 sau mai mult si fate corp cu aura m1 dupa iures dupa vartej dupa izbitura dupa inciziedaca nu fate mental si lasa itmele cum sunt si fa corpul m1, atacul spiritului, zdrobire, atacul sabiei etc... orice skill ai alege trebuie sa pui intai str si vit @@ 2 str 1 vit, 2 str 1 vit asta-i regula dupa ce ai 99 la ambele incepi cu dex... da com pentru alte detalii ca stiu metin

| FuNnYFasT a răspuns:

Sall men fa m1 corpul pentru aparare si dai al + str si vit. Fundita