| GeorgeH91 a întrebat:

SALL TPU.Am si eu o prolema cu cu prototype2.De fiecare data cand intru in el spune "Prototype2.exe has stopped working".si nu numai la prototype.la majoritatea jocurilor.stie careva vreo solutie.mentionez ca de curand am schimbat tot in unitate.Astept un raspuns.Multumesc frumos.Dau

5 răspunsuri:
| TheNewSanta a răspuns:

Salut, asigurate ca ai copiat crackul si daca ai putea sa spui ce componente ai in calculator?

| GeorgeH91 explică (pentru TheNewSanta):

Da.Am copiat crack-ul.de curand am schimbat placa de baza pentru ca sa ars.Acum am o placa de baza asrock cu lga 1155 Procesor Intel Pentium Dual-Core G550 2.6GHz.2gb rami ddr3 1066 mhz placa video ati 1150 512 mb.hdd sata II 500gb

| GeorgeH91 explică:

Da.Am copiat crack-ul.de curand am schimbat placa de baza pentru ca sa ars.Acum am o placa de baza asrock cu lga 1155 Procesor Intel Pentium Dual-Core G550 2.6GHz.2gb rami ddr3 1066 mhz placa video ati 1150 512 mb.hdd sata II 500gb

| AleNNNoNNe a răspuns:

Salut frate deci nu te supara dar pentru a te juca jocuri in ziua de azi ...iti trebuie un minim dual core 2, 4 ghz 4 gb ram ddr3 si placa video 1gb 128 bitwinking. deci pe tine in afara de procesor te trag in jos placa video si rami.mai investeste in el ca sa poti juca ceva daca nu sincer ti-l strici mai mult deoarece se supra soliciteaza "overclock" si se incalzeste prea tare si se ard componente deci sfatul meu mai baga ceva rami si o placa video mai ok de minim 1gb si 128 bit. in plus prototype 2 e un joc ce cere cerinte mari.winking bafta la jocuri

| TheNewSanta a răspuns (pentru AleNNNoNNe):

Exact ( scuze acu am intrat pe TPU)...big grin