Eu nu stpun ca nu exista exista dar toate au virusi...Nu te sfatuiesc se ti le iei
Nu conteaza imi asum riscul atata timp cat merge si ma va ajuta! M-am saturat sa-mi tot buseasca fierarul itemele! Stii ce inseamna sa-ti esueze triton, otel sau alte iteme care costa o groaza de bani chiar si la +1 ?
Da stiu eu am experienta in metin2 ro 6 ani si chiar si la lvl 97 mia esuat otel +8. Exista dar acel virus pe care il are hackul este unul care iti poate virusa pc-l asa ca nu o sa-l mai poti deschide...In plus mai bine ia-ti un hack de yang si asa o sa poti cumpara mai multe iteme si nu o sa mai spui niciodata ca costa o graza de bani.
Am cautat o gramada de hackuri... Niciunul nu a mers singurul hack bun a fost M2bob dar s-a desfiintat... Daca stii tu vreun hack bun indiferent ca e fishboot sau lvlboot te rog da-mi link-ul !
Ai ghinion cu mn.Eu am jucat doar odata cu m2bob si cand s-a desfiintat nu am mai jucat cu hack niciodata in viata.Si apropo nu are rost sa joci cu hack. Tiam spus eu am facut lvl 98 fara hack.Imi mai trebiua o bulina si faceam 99 da apoi mi s-a stricat pc si de atunci nu ma mai joc metin2.
FrameR întreabă: