Te ajut eu mai intai lasa aici coment cu
Memoria video laptop
Memoria Ram
System de operare
Antivirus
Si procesorul
Temperatur Procesorului si placi de baza (important) cauti program pe net sau cand dai restart la pc apesi tasta del intri in bios si vezi la Php stats pc a 4 sau a 5 prima coloana
Memoriele si procesoru le poti afla scrind dxdiag in start in run daca nu sti sa le afli cauta pe net dupa ce lasi comentu da-mi mesaj siti spun eu de la ce este
Fii atent s-ar putea ca Memoria Ram sa fie ocupata, toate de programe gen yahoo, google chrome etc toate astea folosesc rami si s-ar putea sa ati foloseasca prea mult, cand procesorul este usage 50% ex atunci el executa niste programe sau procese la care se foloseste 50% din puterea sa.
La Ram daca e de ex 80%, 20% mai ai liber si 80% folositi de programe
ati recomand sati bagi window 7 si sa bagi cateva programe pe el.
In conditia in care nu ai multe programe si nu sti ceti ia memoria Ram ati tr un ventilator special de racire, dar uh zici ca ati apare 60% inseamna ca Mai ai rami destui, consulta un magazin pentru un ventilator pe freon sau unul puternic.
2 Ar putea fi din Video
Seria ProBook cu un design exclusivist
Procesor Core i3 380M
Hard Disk 640 GB
4GB Memorie Ram
Video ATI Mobility Radeon HD 5470 cu memorie dedicata
Windows Preinstalat
Acum random acces memory adica RAM asa scrie este la 60 % deci iti dai seama deci frige foarte tare iar cpu usage arata pe la 18 8 7. intelegi? si cand joc jocuri temperatura RAM creste 80 si ceva deci arde frate uite idul meu poate ma lamuresti cu cv gamemaster19956
Am windows 7 dar problema e ca nu prea am multe in comp. adica. un nfs world atat si la el se stinge. chiar nu stiu ce sa fac. din cauza placii video nu cred are treaba placa video cu jocurile? sa stii ca eu l-am curatat acum vreo 2 luni si nu se mai stingea cam 2 sapt da r dupa iar a inceput