Ceauu`. De multe ori m`am confruntat cu asemenea probleme, dar iti spun acum sincer : TOATE CARACTERELE SUNT EGALE IN CRESCUT SI DUEL. De exemplu eu, am avut un war. destul de bun. a venit la mine un saman sa dam duel, am zis "pff, il bat" si cand colo avea si cu 2 lvl mai putin ca mine, dar m`a si batut. Deci vreau sa iti zic ca nu conteaza caracterele, ci conteaza modul prin care la cladesti. Metin2 e foarte distractiv mai ales in pvp si ai vazut bine ca sunt extrem de multi playeri, cu extrem de multe caractere diferite. Toti spun ca WAR`ul e cel mai bun. Nu. este el cel mai raspindit si cel mai "bun" dupa cum spun profesionistii... dar nu e asa! War`ul are multe iteme care nu sunt deloc rare, spre deosebire cu samanul sau ninja, itememele carora le gasesti foarte greu..Deci : Alege orice caracter, care iti place tie si nu uita cum sa ti`l faci, Asta conteaza...La un sura pui max INT, la un war pui max STR, la un ninja pui max DEX, iar la un saman la fel, max INT..Asta conteaza cel mai multe. pentru pvp, pe langa astea max. pot pune si un semi`om, ca ajuta foarte mult. Daca mai ai prblm, add alexfaur30@yahoo.com si ti le rezolv Numai bine!
Cel mai bun caracter la duel e Sura si dupa el e Samanul... cu samanul cresti cel mai bine dar te si duelezi bine daca stii sa ii bonusezi itemele
Stiu si eu asta alexaly dar ma refer ninja pe arc vs sura bm care castiga? Ninja ca sa inventat roua si samanu si sura e slab.
AntoniaBlanaru întreabă: