Euro Truck Simulator sau NFS Most Wanted ( mie mi-a placut foarte mult ) ETS e un joc cu camioane. Daca vrei poti incerca si Hard Truck 2.Tot cu camioane
Incearca sa mai iesi din casa. Si pe afara poti sa faci lucruri interesante.
Eu unul joc tot ce-i nou (nu-s un exemplu de urmat). Jocurile sunt pentru relaxare, ca unii fac performante si se duc la campionate e altceva (cu fifa, cs si metin...). Poti sa incerci call of duty modern warfare 2 pe alterIW.net, ar mai fi AVA, Karma online, AION.
Am eu niste recomandari pentru tine: SPORE(orice versiune dar nu versiuni trial), Tomb Raider Legend sau JAWS UNLEASHED.
Si era sa uit unul din cele mai noi si mai bune jocuri: X-blades (oniblade) are grafica de anime 3D si are optiune sa citesti tot in romana doar le sa fie in engleza e super tare si l-am terminat de vreo 2 ori dupa ce a aparut. cauta p youtube cum se joaca fiecare si alege care iti place sper ca te-am ajutat
Ia incearca tu daca ai PC bun. Um Mafia 1 Sau Mafia 2! Sau Timb Raider. :d Gta san Andreas mai merge! Hai bafta.
Pai depinde de ce computer ai
incearca nfs shift.call of duty modern warfare 2 gta x-men.si depinde ce tip de joc
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: