Nu e neaparat sa cumperi Kaspersky original. Exista o singura modalitate sa pui licenta fara sa o platesti, dar e un pic mai complicat.
Fii atent.
1.Dezinstaleaza Kaspersky.
2.Da-ti restart la Pc.
3.Deconecteaza netu'.
4.Inchide toate aplicatiile.
5.Reinstaleaza kaspersky.
6.Cand instalezi kaspersky o sa-ti ceara licenta, tu bifezi pe 30 de zile sa-l ai si dai next.
7. Dupa instalarea completa, deschizi kaspersky si dai click pe "manage licenta"(se afla chiar in stanga jos)
8.sus o sa-ti scrie "licenta number" si o sa vezi si un "x" rosu, in drept cu licenta, dai pe "x-ul ala" si o sa te intrebe " do you really want to dellete the active license? Computer protection will be disable." Apesi click pe " delete license"dupa ce ai facut asta, inchizi kaspersky si il redeschizi din bara, apoi dai click pe insert your "activation code here" acum o sa iti scrie " aprication is not actived", dai click pe " activate the application" o sa ti se ceara sa tastezi licenta, "activate comercial version" scrii acol, " 1111-11111-11111-1111X
9.o sa iti ceara "key file"
10.conectezi netu' si descarci de aici http://kat.ph/......58157.html
11.dupa ce ai terminat descarcarea deconectezi netu din nou si dai browse si cauti folderu unde ai salvat ce ai descarcat mai devreme, intri in folder si alegi Kaspersky "Internet Security 2011 Keys [ChattChitto RG] (1).key"
12.o sa te intrebe do you want to active kaspersky anti virus? bifezi optiunea a2 a,"no, install kaspersky internet security and use the selected key file."si dai next.si inca o data next.si pe urma finish, si asta e tot, apoi poti sa deschizi antivirusu si o sa vezi ca iti scrrie in drept cu "licenta" 279 days remaining". mult scucces, daca nu reusesti contacteaza-ma,
Trebuie sa cumperi Anti-Virusul original ca sa iti dea codul. Eu asa am patit la un joc si trebuia sa am jocul cumparat ca sa-mi dea codul. Codul o sa ti-l dea pe carcasa CD-ului cumparat.
thebest_5336 întreabă:
TrollHeart întreabă: