| Lucian456cred a întrebat:

Cine stie un metin2 privat pvp cu arme +9 si armuri de la lvl 1 pana la lvl70 +9 de la mag si skiluri la G1 si P

dau funda+vot!1!1111 big grin big grin tongue

Răspuns Câştigător
| Dark13 a răspuns:

Http://energymetin2.com/ este npc pentru skilluri 5kk g-urile 10kk p-urile faci bani rapid lv maxim 250 cresti foarte bine itm de upgrade :d pica in mape rata este 500% dar cresti bine intra sa vezi am lv 250 daca vrei te ajut cu itm nume Knuckels este mai fain ca valmondial si is este metin cu evoluari din batalia iti faci arma de 100 si asa pana la 250 :D si nu esuaza si ti le da direct+9 nu trebuie sa le faci de la +0 merita sa incerci metinu

11 răspunsuri:
| Alexp99 a răspuns:

Ai incercat mt2 valmondial este un NPC pentru skiluri P te da lvl 18 dar este in franceza nu cred ca e o problema uite aici saitu www.valmondial.fr

| Alexp99 a răspuns:

Ai incercat mt2 valmondial? Exista si un NPC pentru skiluri P te da lvl 18 si mai departe aflii tu. Uite saitul www.valmondial.fr

| GabrielStefan a răspuns:

NewMetin3,Metin2dark,Metin2tim,etc...funda?

| N1no a răspuns:

Metin2 United.Am lv 149 sunt primul in clasamentul serverului pe avalon.Iti da tot +9, lv 30 si 5kk saty faci magiile la P. Funda?

| LastAngels a răspuns:

Http://xat.com/trackmt2 haide pe sv asta e foarte tare multumesc cu drag!

| XxSuRaXxv a răspuns:

In cearca metin2united osati placa in spun

| Berny1999 a răspuns:

Http://metin2amt.weebly.com/index.html cel mai tare sv de metin incearca e tare

| catamafia1 a răspuns:

Sall eu sunt Cata si stiu pe ce metine iti da itm +9 :metin2 united si metin2 lunaris eu joc metin2 unoted ma poti gasi pe adresa de mess: nita_catalin@rocketmail.com

| Radizor a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=ByirPm-COOY Metin2 Angel cel mai tare metin2 si se potriveste pentru descrierea ta uitati-va la link sa vedeti

| AlexShiAtit a răspuns:

Sall la ce i-ai dat funda lu dark stiu eu un metin pvp rate 1800 evolueri tot +9 ontacteazama pe mess alextiganele@yahoo.com

| nnexuss a răspuns:

Va asteptam pe Metin2 Puma un server pvp level maxim 250, rate 1000%, multe evoluti, mape speciale si alte chesti noi te asteptam si pe tine.
Site: http://metin2puma.xcp.ro/site/