| AnOrdinaryGuy a întrebat:

Dati-mi si mie un ghid metin2 pentru shaman zmeu pvp.(Magii,status...).Eu m-am gandit sa imi fac magiile asa:ragtul zmeul(are un atac,si o raza de actiune mare),binecuvantare(E bun in duel pentru ca iti scade daunele primite)Chemarea dragonului(atac mare,sansa de foc permanent, timp incarcare scurt)Ajutorul zmeul(iti da sansa mare de critik, deci buna in pvp).E bin cum vreau sa-mi fac magiile ca sa fiu bun in pvp? La status ma gandeam sa pun 2int 1vit(Dar am inteles ca dac fac full int cresc mega greu)Deci astept raspunsuri cat mai rapid!

1 răspuns:
| stekyyyy a răspuns:

Pentru unul pvp eu ti-as recomanda sa iti faci magiile in randul acesta : Ragetul zmeului, Ajutorul zmeului ( Da critik mare si te ajuta mult ), Chemarea dragonului, Binecuvantare.
-----------------------------------------------
Dar vezi ca daca nu o sa ai binecuvantarea, atunci o sa bati greu la mobi, deci daca ai vrea sa te faci pvp la un level mai maricel iti recomand ca in loc de chemare sa faci binecuvantarea!
---------------------------------------------
Cu statusurile iti recomand asa : 1 vit 2 int cu iteme bune, daca nu ai iteme asa bune bagi 2 vit 1 int.
----------------------------------------------
Sper sa te ajute! Ceau.