Zm.freakz.ro -> E super la fiecare level [12 max] iti alegi cate o clasa de zombi si human [humanii sunt toti la fel dar le cresc statusurile, pe cand zombi pe langa status obitn anumite abilitati (lv3-bunny-> saritura mare... lv 12-cerberus->treci prin lasere)]. Ai si credite care le faci ori prin tragerea in zombie ori cand infectezi lumea [daca zm intra in laser nu-ti da credite]. Partea naspa este ca serverul este popolar si greu prinzi locuri libere.
Man stiu de freakz si sunt YourScarry azi am intrat dar altu nu sti? sau stiti mai astept raspuns
Connect zmbio.zapto.org
nai nevoie de level pe serveru asta ca le ai pe toate daca scrii in chat /shop si nu costa mult la o runda poti sa iei tot ceti place...si in plus de asta daca scrii in chat /class poti sa tialegi toate modelele posibile de zm fara sa mai fie nevoie sa faci level: avem smoker. wich cu care poti zbura si pe harta... Sorinel cu care te cateri pe periti si altele ..intra pe www.ZOMBI.myforum.ro sau dai add la zmbio_zapto_org pent informatii
Intra pe aici www.facebook.com/zmbioteam avem poze si video facute de pe server o sati placa
92.115.57.55:27015 Zombie Plague admin free si ammo se face foarte repede
Mha stie cineva sa faca sv de zm cu lvl daca stie cineva addddd ciprian.ciprian95@yahoo.com
Zm.cstrike.net
pe asta joc eu se rezerva nick-ul pe forum ca sa nu ai neplaceri sa intre cineva sa.ti consume creditele are undeva la peste 50 de lvle foarte fain
Intra pe zm2.freakz.ro nu o sa regreti e super cu moduri faine si tot ce iti doresti! te asteptam! eu sunt byFoStZiS daca ma cauti add mess rzv.al3x@yahoo.com
ZM.BlueGames.RO Cel mai tare sever Ever
Serverul contine:Levele+Credite+Zombii Noi+Abilitati noi+Speed pe baza de nivel ridicat+Gravitate pe baza de nivel ridicat+Skinuri noi+Max Level 25
Descriere:
Humans:Skinuri noi la fiecare Human[De exemplu la Nivel 10 Supreme Human Speed arata ca Halo]+Speed la fiecare LVL UP+Gravitate la fiecare LVL UP s.a
Zombie:Skinuri noi+Abilitati noi+Zombii noi+Speed+Gravitate+s.a
Crede-ma e ceea ce cauti...
Zm.Ruls.Ro este un server nou de zm mod level: 20 level, 1 credit= 280 damage, admini prietenosi si lm la fiecare inceput de runda, multe iteme extra si mape super.