| Mika_9008 a întrebat:

Sall, TPU! de 3 zile incerc sa-i fac surorii mele un cont IMVU (are 13 ani in iunie). Parintii nostri nu ne fac conturi ca n-au timp asa ca noi doua trebuie sa ne descurcam. M-a rugat din suflet sa ii fac cont IMVU pentru. ca toate fetele din clasa ei au numai ea si cu inc 2 nu au. Nu vrea contul nimanui! E multumita sa aiba ea contul ei creat de dansa. Am dat pe un alt site aceasta intrebare si vreo 3 au zis ca ii ofera cu mare drag contul lor. Dar Camy a zis ca nu vrea sa se joace pe contul altuia, asa ca m-am straduit dar am dat gres! Va rog ajutati-o!

5 răspunsuri:
| Pufoshenia a răspuns:

Nu este asa greu sa faci un cont pe imvu.Nu folosi la numele contului Xx sau @! #$%^&*(). Daca nu iti merge sa faci cont incearca cu Mozila Firefox Internt Explorer sau Google Chrome.Nu te lasa sa te inregistrezi daca ai sub 13 ani. Daca nu te descurci da-mi un mesaj.Bafta

| DizzyBulinute a răspuns:

Ce este asa de greu daca vrei da-mi datele ei (MESAJ) si ii fac eu

| Marina_2581 a răspuns:

Deci iti las un mesaj cu id-ul meu si daca vrei ii fac eu un cont si ii pot face si ceva bani ca sa aiba.

| Mika_9008 explică:

Faza era ca nu descarcasem jocul si de aia nu mergea.

| TheGirl05 a răspuns:

Poi cel mai bine ar fi sa ceara ajutor colegelor ei. Asa v-a avea un cont propriu cu ajutorul prietenelor ei.