Du-te la personalize si steteaza totul pe AERO. daca nu merge asa nu stiu. Eu folosesc Xp sp3 cel mai bun din partea mea.
Aaa...deci tu n-ai Vista, ci un program care incearca de abia sa fie o imitatie ieftina pentru interfata Vista pe Windows XP.
Stiu ca raspunsul meu ti se pare inutil, dar e cat se poate de util sa stii un lucru: Decat sa-ti faci XP-ul sa arate penibil ca o sorcova cu nu stiu ce programe, mai bine iti bagi live Windows 7. Iar daca n-ai calculator ce poate tine in frau un asemenea sistem de operare atunci lasa XP-ul cum a venit de la mama lui. Programele alea ocupa multa memorie RAM, incetinesc performantele PC-ului, de asemenea te mai poti trezi si cu fisiere corupte in Windows pentru ca modifica cateva. Ca sa nu mai zic ca atunci cand vrei sa le stergi mai lasa si urme, alteori nu se mai sterg cum trebuie si esti nevoit sa reinstalezi XP-ul din nou
Treaba ta, mi-e greu sa cred ca in ziua de azi mai sunt unii care-si "tuneaza" XP-ul. Nu e deloc recomandat! Lasati XP-ul cu tema Luna, asa cum l-a oferit Microsoft din 2001. E cel mai sigur.