| Punker19 a întrebat:

De plictiseala am zis sa joc din nou jocul Captain Claw. Am incercat sa-l descarc de pe multe situri(cred ca alm descarcat de vreo 20 de ori) si totusi, in fiecare dintre cazuri cand intru in joc pare ca intra si apoi iese si scrie : unable to load the resource file (1003). Aveti vreo idee cum as putea sa-l fac sa mearga? Nu cred ca e o idee buna sa-mi dati alte situri de download pentru ca am incercat pe toate... Fundabig grin!

Răspuns Câştigător
| elis1999 a răspuns:

Sal:mai nu bai poti juca si alte jocur :gta, nfs, fifa, cantar etc.

| Punker19 explică (pentru elis1999):

Daca-i sti cat am jucat fifa nfs si gta ca ma doare capuhappy dar chiar vreau sa joc Claw... si nu inteleg care e problema mersi oricum ca mi-ai dat aceste sugestiihappy

17 răspunsuri:
| AnoNymUS10 a răspuns:

Sall uite iti dau eu Iso hunt impreuna

| Punker19 explică (pentru AnoNymUS10):

Nu am inteles, ce ai vrut sa spui?

| AnoNymUS10 a răspuns:

Descarca-l de pe iso hunt
si scriel impreun a iso hunt

Am incercatsmug

| AnoNymUS10 a răspuns (pentru Punker19):

Si? merge!

nup tot asa apare...

| elis1999 a răspuns:

Adica vruiam sa zic ca poti sa joci si alte jocuri cum ar fi :gta, fifa, nfs jocurile asta imi dai fund pliz.

| elis1999 a răspuns:

A ok sti cemai poti face poti juca pe net jocuri multyplayer cum arfi west e frumos poti fi intr-un oras haine arme dueluri poti sa faci dueluri cu jucatori.

Poate ma ajuta cineva daca nu o sa-ti dau funda...

| elis1999 a răspuns:

Dac avrei caiar sa joci claw atunci roaga pe cineva un coleg sa caute el si satil da si tie pe sid stic.

| elis1999 a răspuns:

Ok deci fa as roaga pecineva cole sa il ea el si u dect sal ei si mersi dac imi dai fund.

Nu prea cred ca il are altcineva...

| elis1999 a răspuns:

Pai ai zici sal downloadeze la un coleg sal e si tu

N-ar fi vreo diferenta cal download el sau eu... oricum iti dau funda incerc sa formatez pc poate asta e problema.

| elis1999 a răspuns:

Mersi pentru fund si auzi poate ca da e problema si dela pc cred ca este dela placa video